Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Manusia YG Dicipta Tiada Yg Sempurna







assalamualaikum and hi ! korg yg tga bace nyh ade rindu kan someone ke ? yeahh ! kite geng ! kalau ade tuh better pegi ckap . kite kena hargai org yg kite sayang .. and jgan EGO :')

siape sangke org yg zety anggp dy baek , bole dprcayai , budiman n pape jekk lha da buat zety mngalirkn air mata . syabas bro ! zety bukan lemah !

dy ckap zety nyh PENIPU ? dy ckap zety nyh prmpuan MALANG . dy ckap zety XGUNE . habes kau tuh brgune sgt ke ? prmpuan yg malang n prmpuan yg kau maki nyh lha yg kau kejar slame nyh kan ?? puas kau maki zety ? jatuh kan maruah zety ? pegi citer kat kwn2 zety .. kat kwn kau sgale .. llki jnis ap kau nyh or lyak dpnggil JANTAN . xpe lha aku xskejam kau kan . zety sntiase sdr sape diri zety . yea , zety mmg xsmpurne . kau pon xad lha perfect ang bagos mne pon kann . hoho ! nak maki zety ? double WOW ! zety tahu sgt2 and zety sntiase sdr yg zety byak kkurgn .. zety tahu kau tuh ramai org minat walaupon muke xsbrpe .. *zety jujur . mmg xad org ckp dy hensem*

maybe dsbbkn kau pndai ayat prmpuan kot , niat zety cume satu jekk , zety xnk kau trluke , zety xnk kau kecewa . zety tahu kau seorg yg setia . cume zety sndri xboley nak pakse diri zety utk trime kau ! zety mmg xad feel kat kau ! prngai tuh biar matang .. jgan annoying sgt lha weyhh !!

thanks atas sgale ape yg kau da ckap kat zety ! zety hargai sgt ! nak sijil pnghargaan ke ? xpya lha , buang mase zety jek buat sijil utk laki mcm kau kan ! talam bermuke-muke . haish !

kau bole tye zety an sape mngse strusnyer utk pnipuan zety ? of cos lha manusia n llki . tapi , kau silap . zety xkn sia2 kan org yg zety syg . kalau mcm kau , zety mmg xad feel even one percent .. mmg zero ! mase kau ckap mcm tuh kan , btpe hancur nyer hati zety . xpe zety maseh bole than and sabar . zety tahu Allah ad utk zety . utk zety cerite sgale ksedihan zety . utk mmberi prtlongn kat zety . utk buat kau sdr ape yg kau da buat kat zety !

CREDIT TOO  : MNH