Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


MOVE ON PLEASE !



assalamualaikum and hi ! sdr xsdr da nak naek skola kan2 ! haish rase nyer mcm baru smnggu jekk cuti ! xbrsyukur lha zety nyh ! ayah tuh harii2 kena keje xmrungut pon .. zety xsbar nak naek skola . apetah lagi satu kls dgan kwn2 skepale . kami dtempatkan dkls 2 kristal . xpe lha xdpat asrama . xad rezeki nak buat mcm mne ? mama ckap kalau xdpt asrama kan form 3 last skola ctu . alahaiiii .. guru kls 2 kristal tuh .. hehe ! cekgu yg sgt kami sygi CIK NATASYA LADYANA ! betul ke ejaan tuh ? dy guru kls kamii :') no komen ! oke lha !

back to the title , bukan ke zety da move on ? haha ! kena tipu lha korg ! kesiannya .. tapi kali nyh zety mmg xtipu ! zety mmg da pnat dgar sgale cacian org2 yg xpna nak hargai zety . again zety trime perkataan SIALLLL ! yea , dlam dunia nyh awak jekk yg xsial . xprlulha zety mention name jantan tuh kan ! ye kau jekk yg mulia sgttt kan ? tahniahh , kau da buat aku benci kau ! thanks sgt2 .. aku hargai sgt2 .. best btol .. SGALA KATA CACIAN YG TLH ENGKAU BERIKAN BUAT KU RASA GEMBIRA , GEMBIRA , GEMBIRA ! :p

haha , sorie najwa latif ! pk dy bagus sgt lhackap org mcm tuh ! tahu lha dy tuh pandai kan ! tp , xpya mmbajet . anytime lha ALLAH bole tarik balek ! kau xpya bajet mcm hotstuff sgt ! xhadap ! sumpah aku mnyesal bg kau hdiah besday n topup ! naseb baek sume tuh xmahal ! tp , sokeyy aku xkejam mcm kau . aku halal kan . sial2 aku , kau jugak yg sebok2 miss call aku kan ! hoho ! maybe prmpuan yg minat kau sume Xtahu kau mcm mne ? aku da 2 tahun knal kau trlbey knal kau .


jujur , aku xmnyesal knal kau .. sbb kau buat aku lbey brhati-hati utk trus mudah mmpercayai org ! XPERNAH KAH KAU SDARI AKU LHA YG KAU SAKITI ENGKAU CACI AKU DGAN PRKATAAN YG MNYAKITKAN !! haha :p . emang nya gua pikirin . mau gua bilang wow gituu ! haha .. xpe lha . satu jekk aku nak ckap .. smoge kau bhgia ! and klau kau nak m*****k skali pon tgok lha umur kau yg baru stahun jagung tuh ! aku nk tgok kau bhgia kwn . kau still kawan aku :')
maybe kau da xanggp aku mcm kawan kau !xpe .. hotstuff ramai kawan ! i wish u luck friend ! kau pergi lha dari hdup aku .. syuhhhhh !! pergi2 ! hahaha ! kau yg buat aku kejam dgan kau ! dgan org laen aku oke ! thanks again ! :')

credit too : JPBIT