Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Hello Kitty !!!

assalamualaikum and hi ! tajuk tuh comel kan ? xada kena mengena pon dengan story zety hari nie .. hehehe . no idea lha nak letak tajuk apa ! walaweyhhh ! penat k hari nie .. kenapa ? sebab tadii ada explorace .. hehe .. round 1 memg membosan kan and sangat panas sebab kena berjemur kat tengah padang !

round 2 .. awwsemmm ! bestt sangat2 .. mencabar k .. memg xpuas tadii .. berlari , gelak2 ! ada semangat sepasukan lhaa .. hehehe .. ada soalan tanya cara nak proses balek bhn drpd kaca utk kitar semula ! LOL .. masing2 fail nak jawab .. kelakar je kann .. almaklum lhaa .. masing2 madah xpna nak kitar semula barang2 ... malu jgakk lhaa sebab budak stanum bole jwab ! *tutupmuka*

penatt sangat2 .. blek je onl twitter .. TL penoh dgan cerita pasal explorace n pasal kursus hajii .. harituhh ujian segakk .. tinggi zety 151/153cm ... xsure sangatt .. and beratt zetyyyyy ! 4* ! huh ! gemokssss ! bulan mac nie kann ! banyak dugaan yg zety dapat .. lemahh ! zety benci dgan diri zety yg sekarang .. yg mudah menangis , yg mudah terluka ... yeahh ! zety seorang yg sensitif !

dear friend ,
apa salah zety kat awak sampai awak sanggup malukan zety ? awak cerita mcm2 pasal zety dekat orang lain ! and why awak xbole trima kekurangan diri orang laen ? kenapa awak rasa diri awak tuh sempurna ? awakkk .... zety sayang awak .. awak da lupa ke , dulu kita selalu share problem sama2 ? awak da lupa semua tuh ? awak da lupa or awak xsedar yg zety always ada disamping awak bila awak memerlukan ? zety xada niat nk ungkit semua nie ! cumaa zety kecewa dgan awak .. apa motif awak buat mcm gituh ? k , zety tahu awak ramai kawan sekarang ... so ? awak da xperlukan zety ? k faham !

awak dalam dunia nie xada sape yg sempurna tw .. zety stress + sedih sangat2 bila zety pikir pasal benda nie .. zety nak kita yg dulu ... tapi awak ? awak yg buat zety bencii kan awak sangat2 .. finee .. awak da ada life awak sendiri kann ?

this year zety kalau boleh xnak ada orang bg harapan kat zety .. why ? bcoz zety da xnak kecewa kann sape2 .. tapiii ................ ada pulakkk sorang niee ! stress nyaaa ! haish ! zety kena jaga banyak hati ... hati zety ? ok , act zety xkesah pon dgan hati zety ! orang nie cakap pasal orang nie .. orang lain share masalah diaa yg mcm2 ...... sampaii kan zety sanggop ketepi kann problem zety sendiri ... i dont mind ! stress ? xpe daa biasaa k ! friend is my life ! awak , zety da dgar banyak cerita pasal awak .. ramai orang nak jatuhkan awakk !! maaf , zety xboley tolong awak .. sebab awak yg xberusaha nak tolong diri awak ! penattttttttt untuk jaga hati awak ..

FA ? hahahhaaaaa ... nak menjerit je rasanyaa sebot nama dia ! benci k benci dgan sikap dia yg ntah pape sejak jadii budak asrama ! xpayah nak bajet sangt bole tk ? xhadap pon .. pna zety mnx kapel dgan awak ? xkan ? so , xpayah nak buat penambah perisa "know pasti sedap" dekt cerita awak tuh ! zety sayang orang yg sayang zetyy :* kbye ! *nah amek choki-II tuh !