Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Love To Say Nothing

assalamualaikum and hi !! wuhuuu ! rasa syok pulaakk dapat update blog setelah sekian lama tk update .. da berhabuk da blog zety nie *k tipuuu* di  sini saya ingin menyatakan bahawa saya tk sabar nak cuti pertengahan tahun ! tk tahu lah kenapa .. stress maybe dekat sekolah ..

huhh ! penat k . tahun nie macam2 da berlaku , nie baru bulan 4 . bulan seterusnya nanti macam mana lah .. kuat ke tak zety nak hadapi semua nie ..

ramai yg cakap zety aku jeles dengan kau , aku tengok kau selalu senyum , macam tkde masalah omaiigadd , tk payah lah nak cakap mcm tuh sayang ! zety nie senyum tk bermaksud zety happy . tk bermakna zety tk ada masalah , cuma tk perlu nak bgtaw orang yg kita ada masalah .. just say nothing happen .. cuti sekolah seminggu tuh , zety gadoh dengan dia .. berpunca dari salah faham maybe ! alhamdulillah , semua nya da okay balek ..

zety dengar story dia ____ ? tapi bila zety mintak penjelasan dia , dia nafikan . mungkin orang yg cakap tu hanya buat andaian kot .. zety tak patot pecaya dengan orang tuh .. zety terharu sangat , bila zety ada problem kawan2 sentiasa ada ummi syasya , wani norhisham , fatin syahirah , hairiyah yusuf and ain syafinna ! gocchhh ! zety sayang diorang lebih dari segalanya k . diorang yg support zety . yg bagi semangat dekat zety . yg sanggop buat apa sajaa demi zety .

kalau zety ada masalah dengan A diorang lah yg sabar tenangkan zety . diorang paham zety . hmmm , kalau diorangg tkde ? i cant imagine ! ada story best __ !! A dapat phone !! wuhuuu *gwiyomi* happy ! dapat text dengan dia .. akhirnyaa hasrat zety nak otp dengan dia tercapai juaaa !

zety selalu tunggu dia text zety , saja tk nak mulakan text dia ... tapi kalau dia tk text jugak terpaksa lah mulakan jugakk ! kalau zety busy mcm mane sekalipon , zety tetap cakap zety tk busy .. idk why . tk sampai hati pulak nak cakap busy ..

zety dengan kak zirah , kak asnie and kak lisa pon da okay ! *kelipmata24kali* happy sangat2 .. thanks sebab maafkan zety .. zety akan pastikan benda tuh tk akan berlaku lagi .. in shaa allah ..
A suka orang yg simple *k , tak ade kena mengena* harituh balek dari latihan rumah sukan zety dengan A ________ !!! rahsiaaaa !! ahaaksss xD

16 APRIL 2013