Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


person that i love moreee !

assalamualaikum and hi everybody ! hari nie zety nak kenal kan korang semua dengan bestie2 zety ! or orang yg zety sayang ! diorang nie selalu ada time zety memerlukan !


nama dia nur fatin syahirah .. dia nie bestie zety forever ! kitaorang nie da macam twin lah kiranyaa .. kitaorang kawan dari kitaorang darjah 2 and untill now .. zety da tk rapat sangat dengan dia sekarang sebab ada benda yg menghalang ! dia already taken by fitri afiq .. sengett , mereng sayang lu selamanyaaaa ....


this hairiyah yusuf n ain syafinna  .. kami rakyat kristal blink-II 2012 ! zety kenal diorang last year ! kepala otak diorang da sama macam zety ! gilaaaa + mereng = bioll ! hahahah , papeponn yg berbaju merahhh tuh taken by amsyar saufi sulleman ! luv u guyz till die !

 
haii2 , nama dia ummi syasya ... zety sayang dia tw ! dia nie tk mcm ayie and ain ! pendiam siket lahh .. siket je ehhh ! zety selalu jugak share probl dengan dia .. dia nie seorang yg kuat tacinggg ! dia nie kalau zety tk datang , dia paling kecohh ! rindu zety lettew ! hahaha lol xD .. dia nie milik haikal suhaimi !




haii , nie superwoman ! nama dia umie ailina ! twin kepada ummi syasya ! dia nie hubby second zetyy ! zety curang dengan dia .... hahahah ... dalam hati dia ada nama seorang insan kerul .. loveuhubby :*




nama dia nur maizatul nafisah  ... dia nie twinie second zety ! dia nie omeyy sangatt .. dia selalu panggil zety yayang !! tapi tu dulu , sekarang nie , zety da jarang gilaaaa dengar dia panggil zety dengan nama tuh ! miss that moment last year dengan dia .. gosip dengan dia dekat darjah khas ... RA sentiasa dalam hati dia .. hope kau kuat sayang !!



guyzzz , nie dia nurul nadia bt zamri ... dia nie sempoii je , syok kawan dengan dia , kadang2 kawan dengan dia nie rasa mcm dalam dunia kanak2 .. dia nie kuat menganjing ! sakit hati jugakkk . tapi tkpe , dia cheerful ! zety sayang kau nad !



nama dia nur liyana nafisah bt zanizan .. dia nie taken ??? by aliff fiqri  maybe !! yeahhh , relay diorang masih bole dipertahankan ... believe me nana .. nana kan kuat . alepp sayang nana ! trust me ! settle cara baek ! akak sayang nana !


nama dia nur hazirah bt abdul rahman .. PMR  canditates'13 ... zety sayang dia sangat2 .. kalau zety ada masalah , zety prefer story dengan dia dulu , akak zirah nie matang sangat dlam menyelesaikan masalah .. dia selalu bagi zety semangat and nasihat ... harituh , zety da kecewakan dia dengan sikap zety , hope dia da maafkan zety sepenuhnyaaa ! i'm sorry sis..

thanks sudi singgah and intai2 blog zety nie ! zety sayang diorang muchhh ! heheh xD 
nak choki-II ? alamakkkk ! tak ada stock lahhh ! beli sendiri kat kedai bole tk ? 23 OGOS jangan lupa
kbye , assalaualaikum :**