Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Girl Without Feeling



Assalamualaikum && hi ppl. lamanyaa tak update blog. miss so much. dah berhabuk dah blog zety nie. btw, im dreamer :) say hello to me ! lol. now is musim cuti sekolah. amat membosankan, ughhh ! nak keje, tapi keje apa ? better sekolah daripada duduk rumah. miss all my friend terutama zanua && fiwa also my teachers.. 

Harinie zety bangun dengan perasaan yg pelbagai.. and im not happy.. no, zety tak penah menyesal utk akhiri semua nie. even kitaorang tak cpl dan hanya ttm. zety mintak utk kitaorang jadi kawan biasa, u knw wht even kitaorang ttm dia dah sayang zety. and i cant love him. zety dah tawar hati. lepas kitaorang jadi ttm ramai ingat kitaorang cpl. no ! tak pernah terjadi perkara tu. 10 september adalah tarikh kami jadi ttm :) zety mengaku zety sayang dia, tapi zety tak sayaang dia mcm dia sayang zety :) 

zety harap kitaorang akan jadi mcm biasa lepas zety mintak utk akhiri nie semua.tapi dia makin menjauh dengan alasan dia cakap zety taknak layan dia. bila zety tak layan dia ? bila zety abaikan dia ? zety kecewa sangat dengan dia. bila zety caring pasal dia, dia memarah zety. dia cakap "buat apa kau nak tahu" "aku bukan sesapa pada kau" "kau tak perlu amik tahu" ughhhh ! aku taknak kita jadi stranger lah ! paham ? maybe nie yg kau nak kan ? okayy, aku takkan kacau life kau lagi. fuhhh..

dah menjadi kebiasaan zety on twitoo zety stalk dia. and bila dia on twitoo zety akan open new tab utk profile dia. then sejak dua tiga hari nie dia selalu tweet abt someone ! girl ! and i was............ i donno lah kenapa zety rasa mcm tu. zety tak sepatutnyaa ada perasaan sedih. zety yg mintak semua nie. sweet gilaaa dia dengan perempuan tu. ahahahaha :') zety cuba buang perasaan sakit hati && sedih nie. buang jauh jauh. but i cant. dan masatu jugak zety sedar yg keputusan yg zety buat mmg tak salah. dia akan lebih bahagia dengan orang lain. alhamdulillahh :) im happy with tht. 

lepas zety putus dengan A zety memg dah takde feel nak cpl or nak ada crush bagai...... hati dah tertutup maybe. dah 6 bulan zety single. im happy with single life :) even sunyi, idc ! "kalau kau cpl tu, kau kena siap sedia utk disakiti" okay ayat tu cukup buat zety takut sangat sangat.... kawan kawan zety semua dah taken.... biarlah, pakwe diorang boleh dipercayai. lol. hm, perasaan yg entah pape nie buat zety rasa rimas.......... ugh ! tapi zety kagum dengan zety sebab takde setitis air mata pun yg keluar even hati zety nie sakit sangat.........

haaa, okay lah. macam dah banyak sangat je kan. i believe i can smile :)))) buang fake smile........ hati, jangan lah kau merintih bila tengok tweet dia pasal budak perempuan tu.. hm :') gtg xx assalamualaikum :*