Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


say hello to 2014 ♡

assalamualaikum & hi u alls. lama bebenoh zety tak ngedate blog. almaklumlah busy katekooo. cuti sekolah nie donno lah kenapa rasa macam busy sedangkan takde buat papepun. ahakssss. how your holiday? best tak ? ada pi mana mana ke ? k tunggg ah yg mana jejalan en. tung k tung.

back to the title. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, takutnyaa nak say bye dekat 2013 sebab sangat tidak bersedianya pun adui untuk melangkah ke tahun baru yg maybe lebih mencabar. 15 to be ? cegodddd sumpah tak readyy :'( PBSMR peh peh lagi ah kan rasa macam nak nangis sampai tertonggeng toggeng. kk macam apa dah. boleh tak kalau stay dekat 2013. tahun nie terlalu indah best seronok gembira dan sebagainyaaaaaaaa.

even tahun nie macam banyak kali heartbroken kan, ceh ceh ceh banyak kali ke ? sekali je pun, gebang lebih, em rasa macam happy sebab dapat masuk 2 jed ((bukan sebab dapat kenal dengan ketua kelas dia aw)) dapat kenal wanie, fathin, fiqa, farah && all my classmate. terlalu banyak benda yg berlaku tahun nie dan membuatkan zety terlalu sayangkan tahun nie.

next year zety dah kena focus dari awal tahun utk cover balikk this year punyaaaaa ! haaaa result fina exam jangan tanya aw ? cedihhhh titew -,- teruksssssssssssssssssssssssssssss! tu makan dia. madah tak penah nk series en dalam kelas. memekak je keje nyaaaa. hahahaha good good ! dah dah yg penting nak berubah pe semua. nak banggakan my beloved parents.

to my ti ti em, kita sayang awak ? ehhhhhhhhhhhhhh. ahahah abaikan aw ;p malu nih malu. jaga diri jangan nakal aw. berhentilah daripada menghisap rokok nyaa pun. aku tak sukaaa ngekk ! belajar betul betul.

welcome back to school ebelibadi ;* #2014wish nak jadi kawan kakak adik anak pelajar yg disenangi disayangi. nak belajar bebetul && banyak lagi act. dan yg paling pentinggggggggggggggggggggggggg nak stay strong !



the end ~